The Pro DJ community

Start online DJ cursus & bootcamp

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
De cursussen en bootcamp zijn gestart! Succes aan alle deelnemers, over 6 weken zijn jullie volwaardig en professioneel DJ!
De volgende bootcamps en cursussen starten over 7 dagen

De kosten voor de bootcamp en DJ cursus verschillen. Je krijgt ook bij de bootcamp net een wat anders lesprogramma en ondersteuning als bij de video cursus. Hieronder lees je meer over de kosten en wat je bij de cursus en bootcamp krijgt.

Je kunt ook beginnen met een GRATIS account. Je krijgt er dan geen lessen of personal coach bij. Wel kun je de backstage area joinen met de andere artiesten. Je hebt dan een gratis Artist account met persoonlijk profiel en je kunt in de backstage lounge (forum) meepraten met je collega’s

Power DJ bootcamp

Wil jij in 6 weken volwaardig DJ worden? Heb jij het doorzettingsvermogen om 6 weken daar keihard voor te werken en je volledig hiervoor in te zetten? Als dat zo is is deze bootcamp voor jou!

DJ zijn gaat om veel meer dan een mooie mix maken. Je moet jezelf 'branden' en verkopen, de gear kennen, muziekcollectie opbouwen, muziek vinden, muziek maken, social media bijhouden, zelfvertrouwen hebben, microfoonskills hebben. En zo noem ik nog maar een deel van wat er allemaal besproken gaat worden in de bootcamp. Je ontvangt van mij lessen en uitdagingen over de mail. Ik ga er vanuit dat je je inzet voor de cursus en hier dus ook echt mee aan de slag gaat. Naast de lessen ben ik jou persoonlijke coach en spreek ik je wekelijks, daar nemen we je voortgang en je vragen door.

Alles lekker vanuit huis op je eigen DJ gear! Niet in zo'n duffe muziekschool waar je les volgt. School hebben we genoeg gehad, nu is het tijd om concreet snel nuttige dingen te leren!

Video cursus

Heb jij de zelf discipline om helemaal zelf de cursus te volgen? Dan moet je voor deze optie kiezen. Ik zal je niet achter je broek aan zitten en verwacht verder niets van je.

Je ontvangt gestructureerd de lessen op een goed te volgen tempo in je mailbox. Ik de al mijn 20 jaar ervaring met je. Dus alle ins en outs leer je. Van het mixen, beatmatchen tot branding, DJ gear, aansluitingen, optreden, microfoon gebruik en noem maar op. Het zijn in totaal 50 videolessen waar je je doorheenwerkt. Maar na deze cursus kun jij jezelf wel volwaardig professioneel DJ noemen!

De cursus zal ongeveer 5 weken in beslag nemen. Ook bij deze cursus verwacht ik wel doorzettingsvermogen en eigen inzet om resultaat te behalen. Meld je hieronder aan!

€ 1299 INCL BTW

Juli 2020 #stayhomesummer korting!

€ 799 INCL BTW

€ 799 incl BTW

Juli 2020 #stayhomesummer korting!

€ 499 incl BTW

Hoe werkt het

Countdown

De video cursus en bootcamp starten beiden wanneer de countdown is afgelopen. Schrijf je daarom snel in zodat je met de eerst volgende lichting mee kan! Dit is niet alleen om het overzicht te behouden maar om nog een reden.

Op deze manier heb je altijd meerdere mensen in je ‘klas’ die tegelijk bij dezelfde stappen zijn. Hier kun je mee overleggen en elkaar vragen stellen op in de backstage lounge. Je hebt iets om het met elkaar over te hebben en je bent even ver. Daarbij ben je tegelijk klaar en kun je samen optrekken en nog steeds van elkaar leren!

Power DJ Bootcamp

Het is eigenlijk heel simpel en foolproof. Aanmelden voor de bootcamp is heel eenvoudig gewoon via de registratieknop. Kies voor het profiel Artist BTCMP! Heb je al een account maar wil je deze upgraden met de bootcamp dan klik volg je gewoon opnieuw het registratie proces en kun je je account upgraden. De rest volgt allemaal over de mail! Betaling is eenmalig, doe je zelf en dus niets wat automatisch verlengd kan worden, we houden het eerlijk en eenvoudig. 

Om mee te doen is het belangrijk dat je een eigen DJ set ter beschikking hebt en dat we contact kunnen hebben via telefoon om je coachingsgesprekken te houden. Wil je je bootcamp even pauzeren of gaat het wat te snel kun je contact met mij opnemen en zullen we kijken wat de mogelijkheden zijn.

Video cursus

Aanmelden voor de videocursus doe je ook heel makkelijk: Registreer je via of bovenstaande knop of op de pagina waar je automatisch naartoe geleid wordt. Kies voor het profiel Artist VIP! Heb je al een account maar wil je deze upgraden naar VIP dan kan dat gewoon. Volg de stappen van het registratie scherm en je komt vanzelf op de pagina waar je kan kiezen welk profiel je wilt hebben.

Als de betaling is gelukt gaat de rest vanaf dan over de mail. Op een gezond maar toch stevig tempo ontvang jij de lessen in de mail. Zorg ervoor dat je deze lessen wel in de juiste volgorde volgt en bijhoudt! Er is echt goed over nagedacht in welke volgorde en in welk tempo ze bij je terecht komen.

Wil je toch even pauzeren? Neem dan even contact op en bekijken we de mogelijkheden.

Lessen door Tom’E

Juli 2020 #stayhomesummer korting!

€ 799 INCL BTW

Juli 2020 #stayhomesummer korting!

€ 499 incl BTW

Losse lessen

Vanaf eind Juni 2020 zullen de lessen ook in pakketten te volgen zijn. Dit betekent dat je niet de hele cursus hoeft af te nemen maar dat je per hoofdstuk kunt kiezen of je dit wilt volgen of niet. De ontwikkeling van deze losse pakketten is tijdrovend, daarom zal dit naar verwachting per eind juni beschikbaar zijn.

Wat de kosten zullen zijn per hoofdstuk wordt bekend wanneer alles gepubliceerd is.

Gratis lessen

Er wordt gewerkt aan gratis lessen en gratis voorproefjes van een aantal aspecten uit de cursus. Momenteel zijn er nog geen gratis lessen beschikbaar. Wanneer de gratis lessen beschikbaar en openbaar worden gemaakt kan nog niet worden gezegd. De online video cursus en bootcamp hebben daarop voorrang. 

Naar verwachting zijn er eind Mei 2020 een aantal gratis lessen beschikbaar. Als de lessen beschikbaar zijn zal dit duidelijk worden gepromoot. Even geduld nog 🙂 

 

 

Start met een GRATIS account

Hee DJ!