The Pro DJ community

Start DJ bootcamp

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
De cursussen en bootcamp zijn gestart! Succes aan alle deelnemers, over 6 weken zijn jullie volwaardig en professioneel DJ!
De volgende bootcamps en cursussen starten over 7 dagen

DJ bootcamp

Wil jij in 6 weken volwaardig DJ worden? Heb jij het doorzettingsvermogen om 6 weken daar keihard voor te werken en je volledig hiervoor in te zetten? Als dat zo is is deze bootcamp voor jou!

DJ zijn gaat om veel meer dan een mooie mix maken. Je moet jezelf ‘branden’ en verkopen, de gear kennen, muziekcollectie opbouwen, muziek vinden, muziek maken, social media bijhouden, zelfvertrouwen hebben, microfoonskills hebben. En zo noem ik nog maar een deel van wat er allemaal besproken gaat worden in de bootcamp. Je ontvangt van mij lessen en uitdagingen over de mail. Ik ga er vanuit dat je je inzet voor de cursus en hier dus ook echt mee aan de slag gaat. Naast de lessen ben ik jouw persoonlijke coach en spreek ik je wekelijks, daar nemen we je voortgang en je vragen door.

Alles lekker vanuit huis op je eigen DJ gear! Niet in zo’n duffe muziekschool waar je lessen volgt. School hebben we genoeg gehad, nu is het tijd om concreet snel nuttige dingen te leren!

€ 1299 incl BTW

Summer 2020 #geenzomervakantie korting!

€ 799 incl BTW

Tom’E

Alle lessen zijn opgenomen en gegeven door DJ Tom’E. In 2001 begonnen met draaien en nog steeds actief als DJ. Gestart met drive-in show en vanaf 2005 steeds meer gevraagd om op te treden als DJ.

Dit is snel uitgelopen tot een DJ carrière met mooie getallen. Nog steeds treed hij bijna wekelijks op. Het zijn niet alleen meer bruiloften en bedrijfsfeesten maar tegenwoordig zijn het voornamelijk festivals en evenementen waar je Tom’E op de line-up kunt vinden. 

Gestart als all-round DJ met de drive-in show, zo nu en dan als Feest DJ Tom’E maar vooral DJ Tom’E met House en commerciële muziek.

Door de brede, lange en uitgebreide ervaring is de cursus veel completer dan andere cursussen aangeboden door DJ scholen.

“In deze cursus wordt ieder aspect behandeld van het DJ zijn en dat is veel meer dan alleen een plaatje over mixen. Je moet jezelf zien als merk en dat kunnen overdragen en verkopen.”

Tom'E numbers

Lessen overzicht

Of start met een gratis account en volg misschien later de cursus

Hee DJ!