DJ cursus en bootcamp

STAYHOME!

Volg een DJ cursus voor jongeren en volwassenen

Heb je ondertussen Netflix uitgespeeld? Ben je helemaal klaar met alle mensen op Facebook? En kom je op Instagram weer posts tegen van 3 jaar geleden? Tijd om wat te gaan doen! Profiteer van de vrije tijd en ruimte die je hebt, kies voor jezelf en volg een DJ cursus of DJ bootcamp bij Music nation! Onze DJ cursus voor volwassenen en jongeren is niet te vergelijken met de kindercursus van vele andere muziekscholen. Wij zijn gericht op resultaat behalen.

Heeft het altijd al gekriebeld om ook op een groot podium te staan? Sta je altijd vol bewondering te kijken naar de DJ op het festival of misschien wel schoolfeest? Het is niet zo ver weg om zelf ook zo’n succesvolle DJ te worden. Zelf heb ik de ervaring en dit allemaal voor elkaar gekregen. Ik vertel je graag alle geheimen over het DJ vak en hoe jij net zo succesvol kunt worden!

Er komt veel meer kijken bij het DJ zijn dan alleen een mix kunnen maken. Al kun jij een geweldige seamless beatmix maken betekent dat niet dat je een goede DJ bent. Youtube staat al vol met de mix skills en hoe je deze onder de knie krijgt. Maar heb je wel eens gedacht aan bijvoorbeeld:

 • Branding
 • Muziek vinden
 • Mixen
 • Beatmatchen
 • Muziek opbouw
 • Optreden
 • Microfoon gebruik
 • DJ gear en techniek kennis
 • Set opbouwen
 • Rekordbox software
 • Optredens vinden
 • Social media

En zo zijn er nog tal van onderwerpen welke je niet zo snel op youtube of in een andere DJ cursus zult vinden. Deze informatie ga ik wel met je delen!

DJ cursus voor volwassenen

De meeste DJ scholen zijn ingericht op jongeren of vaak zelfs kinderen. Hartstikke leuk, maar dat is waarschijnlijk niet wat jij zoekt. Bij Music nation hebben wij juist de DJ cursus voor volwassenen en jongeren opgezet. Het niveau van onze online cursussen en masterclasses zijn op volwassen niveau. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een kindercursus aanschaft bij ons.

Onze cursussen zijn er op gericht om jou in korte tijd succes te laten behalen in het betreffende vak. Of dit nu DJ’en, LJ worden, bookingsagent worden of drive-in show starten is maakt dan niet uit. De cursussen zijn in complete pakketten en per hoofdstuk te koop. Na aanschaf krijg je direct toegang tot de gekozen opleiding.

Wij werken uitsluitend met vakmensen, jongens die al jarenlange ervaring hebben en weten waar zij over praten. Dit zijn de mensen die passie hebben voor hun vak en dit ook echt over kunnen brengen op de studenten. Hierdoor kunnen wij dit hoge niveau ook aanbieden. We hebben geen opgeleide leraren met een papiertje maar echt mensen uit het vak met de ervaring en gemaakte meters. De opgedane praktijk ervaring leer je veel meer van.

Video cursus

Kriebelt het al jaren om DJ te worden maar kan je maar niet de daad bij het woord voegen? Volg dan de video cursus!

De cursus start op vooraf geplande momenten, schrijf je dus op tijd in! Omdat we tegelijk starten kun je in het backstage forum je voortgang en problemen bespreken met collega DJ’s en zitten we allemaal in dezelfde stap op hetzelfde moment.

Je ontvangt gestructureerd de lessen op een goed te volgen tempo in je mailbox. Ik deel al mijn 20 jaar ervaring met je. Dus alle ins en outs van het vak DJ leer je. Van het mixen, beatmatchen tot branding, DJ gear, aansluitingen, optreden, microfoon gebruik en noem maar op. Het zijn in totaal 50 videolessen waar je je doorheenwerkt. Maar na deze cursus kun jij jezelf wel volwaardig professioneel DJ noemen!

De cursus zal ongeveer 5 weken in beslag nemen. Ook bij deze cursus verwacht ik wel doorzettingsvermogen en eigen inzet om resultaat te behalen. 

Power DJ bootcamp

Wil jij in 6 weken volwaardig DJ worden? Heb jij het doorzettingsvermogen om 6 weken daar keihard voor te werken en je volledig hiervoor in te zetten? Als dat zo is is deze bootcamp voor jou!

DJ zijn gaat om veel meer dan een mooie mix maken. Je moet jezelf ‘branden’ en verkopen, de gear kennen, muziekcollectie opbouwen, muziek vinden, muziek maken, social media bijhouden, zelfvertrouwen hebben, microfoonskills hebben. En zo noem ik nog maar een deel van wat er allemaal besproken gaat worden in de bootcamp. Je ontvangt van mij lessen en uitdagingen over de mail. Ik ga er vanuit dat je je inzet voor de cursus en hier dus ook echt mee aan de slag gaat. Naast de lessen ben ik jou persoonlijke coach en spreek ik je wekelijks, daar nemen we je voortgang en je vragen door.

Alles lekker vanuit huis op je eigen DJ gear! Niet in zo’n duffe muziekschool waar je les volgt. School hebben we genoeg gehad, nu is het tijd om concreet snel nuttige dingen te leren!​

Hee DJ!