Gratis DJ cursus!

In de maand Juli gaan we door met vieren dat Music nation live is! Je maakt deze maand kans op cursussen uit onze shop. Iedere week wordt er een andere cursus verloot en eind van de maand een compleet VIP Membership. Schrijf je in om mee te doen!

Sta je al ingeschreven? Dan doe je automatisch mee aan alle rondes.

Online DJ cursus en DJ bootcamp

Schrijf je nog snel in!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
De cursussen en bootcamp zijn gestart! Succes aan alle deelnemers, over 6 weken zijn jullie volwaardig en professioneel DJ!
De volgende bootcamps en cursussen starten over 7 dagen

Video cursus

Ik ben al DJ

Articles

nieuwe normaal bestaat uit raves, mini festivals, zitten aan een tafel, horeca en draaien op thuisfeestjes.
Tommy Edelbroek

Nieuwe normaal

Het nieuwe normaal voor ons als DJ bestaat uit thuisfeestjes, zittende horeca en festivals en illegale raves. Doe jij eraan mee of niet?

Verder lezen

denon DJ prime go stand alone DJ controller front top view
Tommy Edelbroek

Denon DJ PRIME GO

De Denon DJ PRIME GO is een nieuwe controller welke een ingebouwde accu heeft. Je kunt overal draaien zonder dat je stroom nodig hebt. Hoe bruikbaar is dit nu echt?

Verder lezen

monthly picks van free music en gratis remixen op soundcloud.
Tommy Edelbroek

Monthly Picks

Gratis muziek is niet altijd goed te vinden. Daarom doe ik het werk voor je. Vind hier de top 10 van deze maand met gratis remixen en edits voor DJ's.

Deze inhoud is voor alleen voor Artist leden.
Log In Registreer je hier
muziek op spotify zetten is echt niet lastig. Je hebt geen eigen label nodig. Lees hier alles over hoe je dat doet.
Tommy Edelbroek

Muziek op Spotify zetten

Als DJ wil jij je muziek op Spotify zetten zodat iedereen het kan luisteren. Lees hier hoe je dat doet en waar je wel echt even op moet letten.

Verder lezen

Artists

Artists online

Profielfoto van Tommy Edelbroek

Last active

Profielfoto van Tommy Edelbroek
Profielfoto van Dj-mc
Profielfoto van Noavschilt
Profielfoto van Fil
Profielfoto van Youz-A-Pouz
Laatste updates

De winnaar van deze week is @dj-mc! Gefeliciteerd! Jij wint een compleet hoofdstuk van mijn cursus, namelijk het hoofdstuk H3 Functies, tips & trics.

De eerste nieuwe pro staat online en er komen er nog veel meer! Wow, wat een grote namen gaan zich aansluiten bij Music nation. Hou de website in de gaten!

Een jaar geleden stond ik op het mooie Gelderpop te draaien, dit jaar stond ik weer maintime geboekt in de grote tent. Het jeukt om weer te mogen draaien op zulke mooie festivals! Laten we hopen dat we allemaal snel weer het podium op mogen!!❤

Pick your pro

DJ Tom'E pro dj bij music nation. Volg zijn online DJ cursus, bootcamp of kies één van de hoofdstukken als losse lessenpakket

DJ Tom’E

Deze lessen zijn opgenomen en gegeven door DJ Tom’E. In 2001 begonnen met draaien en nog steeds actief als DJ. Gestart met drive-in show en vanaf 2005 steeds meer gevraagd om op te treden als DJ. Dit is snel uitgelopen tot een DJ carrière met mooie getallen. Nog steeds treed hij bijna wekelijks op. Het zijn niet alleen meer bruiloften en bedrijfsfeesten maar tegenwoordig zijn het voornamelijk festivals en evenementen waar je Tom’E op de line-up kunt vinden.  Gestart als all-round DJ met de drive-in show, zo nu en dan als Feest DJ Tom’E maar vooral DJ Tom’E met House

Bekijk het aanbod
mike rock, dj allround urban house uk house bass house. Geeft nu masterclasses en dj cursussen online bij Music nation

Mike Rock

Verwacht Augustus 2020 Mike Rock, een DJ die niet meer weg te denken is uit de huidige uitgaansscene in de grootste steden van de randstad zoals Utrecht, Amsterdam, Den-Haag en Rotterdam. Ieder weekend staat deze man meerdere clubs, discotheken en de grootste festivals van Nederland te rocken. Zijn stijl gaat van Urban & Reggaeton tot Bass-House & UK-House. Het maakt niet uit voor wat voor publiek hij staat want hij weet er op in te spelen. De jarenlage ervaring die Mike rock heeft gaat hij nu delen met Music nation en dus jullie. Het snelle mixen, energie in de mixen

Bekijk het aanbod

Soon more

De power van Music nation

Als je googled kun je genoeg DJ scholen, online DJ cursus, DJ masterclass en DJ programma’s vinden. Music nation onderscheidt zich op veel vlakken. Tegenwoordig heeft toch niemand nog zin om in zo’n duffe muziekschool te zitten in een klasje met anderen? Daarom doen wij het anders!

Bij Music nation vind je niet alleen een online DJ cursus en DJ bootcamp maar veel meer dan dat. Wij hebben verschillende pro’s. Iedereen heeft zijn expertise gebieden en geeft in zijn of haar espertise gebieden lessen. De lessen zijn in complete cursussen of per hoofdstuk aan te schaffen. Alles staat online en is direct toegankelijk na het afrekenen.

Social DJ platform

Al het bovenstaand onderscheidt Music nation al van andere DJ en muziek scholen. Er is alleen nog meer! Music nation heeft een complet social media DJ platform op de website. Hier kun jij als artiest een gratis profiel aanmaken, dus ook als je geen online cursus of hoofdstuk aanschaft. Je kunt leuke en interessante artikelen lezen en vinden. Je hebt een eigen profiel waarmee je jezelf als artiest kunt promoten, voeg andere bevriende collega DJ’s toe als vriend en start mooie collabs (samenwerkingen).

In het backstage forum (lounge) kun je over alles praten wat jou als DJ of artiest bezig houdt. Of het gaat om nieuwe muziek, specialistische gear of optredens vinden je kunt hier alle gesprekken aangaan en joinen.

Winactie

We zijn pas net live en nu al stromen er leden binnen. Daarom gaan we dat gewoon vieren met mooie give-aways! Bij iedere 250, 500 en 1000 members die zich aanmelden op Music nation worden opnieuw mooie DJ gear, DJ websites, Artist VIP en Artist BTCMP memberships verloot. Als je een product, cursus of bootcamp koopt maak je kans op deze mooie prijzen, maar ook als jij een gratis account aanmaakt doe je al mee! Meld je daarom nu nog GRATIS of  aan om kans te maken! De pagina met lopende winacties en de huidige prijzen en stand van zaken vind je HIER.

Video

Er is veel meer dan alleen video tutorials! Ja er zijn complete video cursus- en masterclasses te vinden over alles wat je maar moet weten om DJ te worden. Deze zijn opgenomen door Tom’E en andere pro’s die je terug kunt vinden op de website. Ik (Tom’E) draai nog steeds ieder weekend (toen er nog geen corona crisis was tenminste) een feest en weet dus uit ervaring wat jij nodig hebt om dit ook te bereiken, of zelfs meer te bereiken dan waar ik sta! Hier kun je ontzettend veel mee. Ik houd niets achter, daar waar anderen nog voorzichtig zijn in bepaalde golden tips of muziek te delen met jou. Van mij mag je alles weten!

Interviews

Daarnaast worden er regelmatig video interviews opgenomen. Van wie kun je meer leren dan van degene met ervaring? Daarom interview ik regelmatig ervaren DJ’s of mensen uit het vak. Denk aan iemand met een verhuurbedrijf, drive-in show of horecazaak. Leer van hun expertise en jarenlange ervaring. Deze kennis is goud waard.

music nation social media platform voor dj's en artiesten
Join nu Music nation en maakt je GRATIS profiel aan.
Met je gratis artist account krijg je toegang tot 1 les per maand, ook krijg je korting op de lespakketten en losse dj les hoofdstukken
Met je gratis Artist account krijg je toegang tot 1 les per maand. Ook krijg je speciale aanbieding als member en toegang tot de hele website!

Backstage lounge

Backstage DJ

Backstage DJ Deze backstage area is voor de DJ’s. Hier wordt alles voor de DJ besproken. Denk daarbij aan waar je de nieuwste remixen kunt vinden van bepaalde nummers, de nieuwste DJ gear, het vinden van optredens. Alles wat relevant is voor de optredende DJ kun je hier in het forum kwijt.  … Deze inhoud is voor alleen voor Artist leden.Log In Registreer je hier...

Deze inhoud is voor alleen voor Artist leden.
Log In Registreer je hier
Lees verder »

Backstage drive-in show

Backstage drive-in show Heb jij of wil jij een drive-in show en ben je meer geïnteresseerd in de techniek van het hele DJ verhaal? Dan kun je beter hier een kijkje nemen, het backstage drive-in show forum. We bespreken alles wat te maken heeft met drive-in show, licht en geluid, verhuur, de nieuwste apparatuur. Deel je tips en trics met je collega’s en help de Nederlandse drive-in shows een stapje hoger te komen!… Deze inhoud is voor alleen voor Artist leden.Log In Registreer je hier...

Deze inhoud is voor alleen voor Artist leden.
Log In Registreer je hier
Lees verder »

Backstage producing

Backstage producing Muziek maken gaat weer over net wat andere dingen als alleen het DJ zijn, producing is een vak apart. Daarom een aparte backstage ruimte en forum voor de producers en muzikale vrienden. Bespreek hier alles over de nieuwste plug-ins, toffe akkoorden, vette samples of de nieuwste gear voor je studio. Help je collega DJ of begin een toffe collab samen!… Deze inhoud is voor alleen voor Artist leden.Log In Registreer je hier...

Deze inhoud is voor alleen voor Artist leden.
Log In Registreer je hier
Lees verder »

Backstage livesets en livestreams

Backstage livesets en livestreams In de huidige tijden worden er heel wat goede livestreams uitgezonden en livesets opgenomen. Dit backstage forum is de plek om jouw livesets en livestreams te delen met collega DJ’s. Heb je zelf niets opgenomen maar ben je wat tofs tegengekomen? Dan kun je dat hier ook prima delen…. Deze inhoud is voor alleen voor Artist leden.Log In Registreer je hier...

Deze inhoud is voor alleen voor Artist leden.
Log In Registreer je hier
Lees verder »

Backstage radio DJ

Backstage radio DJ De radio DJ vergeten we zeker niet bij Music nation. In dit backstage gedeelte kun je als radio DJ al je vragen kwijt en met al je problemen terecht. Laten we elkaar verder helpen. Deel hier niet alleen je problemen maar ook de successen die je behaalt hebt en leuk nieuws. Alles is welkom…. Deze inhoud is voor alleen voor Artist leden.Log In Registreer je hier...

Deze inhoud is voor alleen voor Artist leden.
Log In Registreer je hier
Lees verder »

Hee DJ!