Gratis DJ cursus!

Om te vieren dat Music nation live is wordt er de maand juni iedere week een Artist VIP membership verloot t.w.v. €799! Dit is de complete DJ video cursus gegeven door DJ Tom’E. Schrijf je snel in om deze week kans te maken en over 5 weken ben jij misschien wel professioneel DJ.

De eerste DJ video cursussen zijn al gewonnen. Schrijf je nu in om de volgende ronde kans te maken. Sta je al ingeschreven? Dan doe je automatisch mee aan de volgende rondes.

Online DJ cursus en DJ bootcamp

Schrijf je nog snel in!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
De cursussen en bootcamp zijn gestart! Succes aan alle deelnemers, over 6 weken zijn jullie volwaardig en professioneel DJ!
De volgende bootcamps en cursussen starten over 7 dagen

Video cursus

Ik ben al DJ

Articles

muziek op spotify zetten is echt niet lastig. Je hebt geen eigen label nodig. Lees hier alles over hoe je dat doet.
Tommy Edelbroek

Muziek op Spotify zetten

Als DJ wil jij je muziek op Spotify zetten zodat iedereen het kan luisteren. Lees hier hoe je dat doet en waar je wel echt even op moet letten.

Verder lezen

tomorrowland online, the book of wisdom kaartje
Tommy Edelbroek

Tomorrowland online

Dit jaar biedt Tomorrowland toch een oplossing, een online festival! Kaartjes kosten €12,50 voor een dag. Wat vind jij van een online festival? Ga jij erheen?

Verder lezen

clubs op ibiza gaan toch weer open in 2020. Komt er dan toch nog een zomer met feesten
Tommy Edelbroek

Clubs Ibiza gaan open

De eerste opening parties staan op de planning. Ibiza lijkt haar deuren stukje bij beetje te openen. De eerste clubs gaan weer open op Ibiza. Lees het hier.

Verder lezen

spotift stopt met ondersteunen van apps van derden. DJ'en met spotify stopt en kan straks niet meer. vanaf de zomer, 1 juli 2020
Tommy Edelbroek

DJ’en met Spotify

Vanaf de zomer, 1 juli 2020, stopt Spotify met ondersteunen van apps van derden. DJ’en met Spotify in de DJ software kan straks niet meer. Lees hier de alternatieven.

Verder lezen

Artists

Artists online

Op dit moment zijn er geen leden online

Last active

Profielfoto van JvB
Profielfoto van Peter de Bruijn
Profielfoto van Sjamanic
Profielfoto van pjonkers
Profielfoto van Tommy Edelbroek
Laatste updates

De winnaar van afgelopen week voor de online DJ video cursus is…..
@dj-manon!
Gefeliciteerd! Als de teller op 0 staat maken we weer een nieuwe winnaar bekend.

Gefeliciteerd @bob-parson met de DJ cursus en het VIP membership. Voor alle andere members: je doet automatisch mee met de volgende loting.

Nog geen member? Schrijf je snel in als Artist!

Yes er is een winnaar voor de DJ video cursus! Ik maak morgen bekend wie en dan gaan we meteen van start.✌ over een kleine 6 weken hebben we er een volwaardig dj bij.

Pick your pro

DJ cursus en dj bootcamp, online video cursus. In 5 weken DJ worden

DJ Tom’E

Deze lessen zijn opgenomen en gegeven door DJ Tom’E. In 2001 begonnen met draaien en nog steeds actief als DJ. Gestart met drive-in show en vanaf 2005 steeds meer gevraagd om op te treden als DJ. Dit is snel uitgelopen tot een DJ carrière met mooie getallen. Nog steeds treed hij bijna wekelijks op. Het zijn niet alleen meer bruiloften en bedrijfsfeesten maar tegenwoordig zijn het voornamelijk festivals en evenementen waar je Tom’E op de line-up kunt vinden.  Gestart als all-round DJ met de drive-in show, zo nu en dan als Feest DJ Tom’E maar vooral DJ Tom’E met House

Bekijk het aanbod

Soon more

De power van Music nation

Als je googled kun je genoeg DJ scholen, online DJ cursus, DJ masterclass en DJ programma’s vinden. Music nation onderscheidt zich op veel vlakken. Tegenwoordig heeft toch niemand nog zin om in zo’n duffe muziekschool te zitten in een klasje met anderen? Daarom doen wij het anders!

Bij Music nation vind je niet alleen een online DJ cursus en DJ bootcamp maar veel meer dan dat. Wij hebben verschillende pro’s. Iedereen heeft zijn expertise gebieden en geeft in zijn of haar espertise gebieden lessen. De lessen zijn in complete cursussen of per hoofdstuk aan te schaffen. Alles staat online en is direct toegankelijk na het afrekenen.

Social DJ platform

Al het bovenstaand onderscheidt Music nation al van andere DJ en muziek scholen. Er is alleen nog meer! Music nation heeft een complet social media DJ platform op de website. Hier kun jij als artiest een gratis profiel aanmaken, dus ook als je geen online cursus of hoofdstuk aanschaft. Je kunt leuke en interessante artikelen lezen en vinden. Je hebt een eigen profiel waarmee je jezelf als artiest kunt promoten, voeg andere bevriende collega DJ’s toe als vriend en start mooie collabs (samenwerkingen).

In het backstage forum (lounge) kun je over alles praten wat jou als DJ of artiest bezig houdt. Of het gaat om nieuwe muziek, specialistische gear of optredens vinden je kunt hier alle gesprekken aangaan en joinen.

Winactie

We zijn pas net live en nu al stromen er leden binnen. Daarom gaan we dat gewoon vieren met mooie give-aways! Bij iedere 250, 500 en 1000 members die zich aanmelden op Music nation worden opnieuw mooie DJ gear, DJ websites, Artist VIP en Artist BTCMP memberships verloot. Als je een product, cursus of bootcamp koopt maak je kans op deze mooie prijzen, maar ook als jij een gratis account aanmaakt doe je al mee! Meld je daarom nu nog GRATIS of  aan om kans te maken! De pagina met lopende winacties en de huidige prijzen en stand van zaken vind je HIER.

Video

Er is veel meer dan alleen video tutorials! Ja er zijn complete video cursus- en masterclasses te vinden over alles wat je maar moet weten om DJ te worden. Deze zijn opgenomen door Tom’E en andere pro’s die je terug kunt vinden op de website. Ik (Tom’E) draai nog steeds ieder weekend (toen er nog geen corona crisis was tenminste) een feest en weet dus uit ervaring wat jij nodig hebt om dit ook te bereiken, of zelfs meer te bereiken dan waar ik sta! Hier kun je ontzettend veel mee. Ik houd niets achter, daar waar anderen nog voorzichtig zijn in bepaalde golden tips of muziek te delen met jou. Van mij mag je alles weten!

Interviews

Daarnaast worden er regelmatig video interviews opgenomen. Van wie kun je meer leren dan van degene met ervaring? Daarom interview ik regelmatig ervaren DJ’s of mensen uit het vak. Denk aan iemand met een verhuurbedrijf, drive-in show of horecazaak. Leer van hun expertise en jarenlange ervaring. Deze kennis is goud waard.

music nation social media platform voor dj's en artiesten
Join nu Music nation en maakt je GRATIS profiel aan.
Met je gratis artist account krijg je toegang tot 1 les per maand, ook krijg je korting op de lespakketten en losse dj les hoofdstukken
Met je gratis Artist account krijg je toegang tot 1 les per maand. Ook krijg je speciale aanbieding als member en toegang tot de hele website!

Backstage lounge

Backstage DJ

Backstage DJ Deze backstage area is voor de DJ’s. Hier wordt alles voor de DJ besproken. Denk daarbij aan waar je de nieuwste remixen kunt vinden van bepaalde nummers, de nieuwste DJ gear, het vinden van optredens. Alles wat relevant is voor de optredende DJ kun je hier in het forum kwijt.  … Deze inhoud is voor alleen voor Artist leden.Log In Registreer je hier...

Deze inhoud is voor alleen voor Artist leden.
Log In Registreer je hier
Lees verder »

Backstage drive-in show

Backstage drive-in show Heb jij of wil jij een drive-in show en ben je meer geïnteresseerd in de techniek van het hele DJ verhaal? Dan kun je beter hier een kijkje nemen, het backstage drive-in show forum. We bespreken alles wat te maken heeft met drive-in show, licht en geluid, verhuur, de nieuwste apparatuur. Deel je tips en trics met je collega’s en help de Nederlandse drive-in shows een stapje hoger te komen!… Deze inhoud is voor alleen voor Artist leden.Log In Registreer je hier...

Deze inhoud is voor alleen voor Artist leden.
Log In Registreer je hier
Lees verder »

Backstage producing

Backstage producing Muziek maken gaat weer over net wat andere dingen als alleen het DJ zijn, producing is een vak apart. Daarom een aparte backstage ruimte en forum voor de producers en muzikale vrienden. Bespreek hier alles over de nieuwste plug-ins, toffe akkoorden, vette samples of de nieuwste gear voor je studio. Help je collega DJ of begin een toffe collab samen!… Deze inhoud is voor alleen voor Artist leden.Log In Registreer je hier...

Deze inhoud is voor alleen voor Artist leden.
Log In Registreer je hier
Lees verder »

Backstage livesets en livestreams

Backstage livesets en livestreams In de huidige tijden worden er heel wat goede livestreams uitgezonden en livesets opgenomen. Dit backstage forum is de plek om jouw livesets en livestreams te delen met collega DJ’s. Heb je zelf niets opgenomen maar ben je wat tofs tegengekomen? Dan kun je dat hier ook prima delen…. Deze inhoud is voor alleen voor Artist leden.Log In Registreer je hier...

Deze inhoud is voor alleen voor Artist leden.
Log In Registreer je hier
Lees verder »

Radio DJ

Radio DJ De radio DJ vergeten we zeker niet bij Music nation. In dit backstage gedeelte kun je als radio DJ al je vragen kwijt en met al je problemen terecht. Laten we elkaar verder helpen. Deel hier niet alleen je problemen maar ook de successen die je behaalt hebt en leuk nieuws. Alles is welkom…. Deze inhoud is voor alleen voor Artist leden.Log In Registreer je hier...

Deze inhoud is voor alleen voor Artist leden.
Log In Registreer je hier
Lees verder »

Hee DJ!