Shop ///

Reynor

/// Shop

Reynor

0/5

Reynor

Het terugbrengen van house muziek in clubs en discotheken is Reynor’s grootste doel. Ondanks dat je wellicht nog nooit van de naam ‘Reynor’ hebt gehoord, heb je zeker remixes en mashups van hem gehoord in het nachtleven.

Reynor, in juli 2019 gestart, heeft zichzelf in een aantal maanden vastgeworteld in sets van DJ’s over de hele wereld. Zijn house tracks zijn honderd duizenden keren gedownload en gestreamd en gesport door o.a. Diplo, Dillon Franis, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell en La Fuente. Deze aandacht en support heeft geleidt tot een aantal dikke remixes en releases op o.a. NYX, Groove Bassment & Smash The House.

De combinatie van geavanceerde dj sets, een sterke wil om house muziek terug te brengen naar de clubs en de support van ’s werelds grootste DJ’s maakt Reynor zeker een artiest om in de gaten te blijven houden….

Coming Soon

Op het moment wordt er hard gewerkt aan de cursussen en masterclasses door Reynor. Het schrijven van de lesprogramma’s, opnemen, editen, afmixen en uploaden van dit alles is nogal tijdrovend. Voor nu nog even geduld!