Gelderpop feestcafé. Wil jij ook feest DJ, Techno DJ, Hardstyle DJ of All-round DJ worden? Op de opleiding van Music nation kun je dit leren. De online DJ school en cursus van NL., feesten in 2021

Feesten in 2021

Feesten in 2021

Een nieuw jaar met frisse moed en heel veel hoop, hoop op feesten in 2021. Door de komst van het vaccin zal er komend jaar stukje bij beetje weer het één en ander mogelijk moeten worden. Als DJ hoop je natuurlijk het meest op feesten in 2021. Horeca die weer open mag, bruiloften, festivals, poppodia die hun deuren weer openen, hockeyfeesten en noem maar op. Ik sta overal wel weer voor open! Laat de boekingen maar komen.

Vaccin hoop

Corona is nog niet over, en ik ben bang nog lang niet. Zelf ben ik liever wat sceptisch zodat het allemaal kan meevallen, maar ik ben bang dat we de eerste kleinschalige gecontroleerde festivals en evenementen pas gaan zien zo eind Augustus of begin September als het dit jaar al kan.

De hoop is gericht op het vaccin, dit geeft een lichtpuntje aan het eind van de tunnel. De kwetsbare groepen worden als eerste ingeënt, als die beschermd zijn kan er al weer meer. Alleen dan zijn er nog steeds wat problemen. Het vaccin is nog niet zo ruim beschikbaar en niet iedereen zal zich meteen willen laten inenten. Dit zal het hele proces en het bestrijden van corona tegenwerken en zullen we waarschijnlijk langer met maatregelen te maken hebben.

Horeca

Er zijn een hoop onderzoeken gedaan, zo ook naar de invloed van horeca en verspreiding van corona. Er wordt gezegd dat de verspreiding in horeca helemaal niet zo erg is als dat men denkt. Daar is natuurlijk niet het overvolle feestcafé in meegenomen, maar voornamelijk restaurant setting vermoed ik.

Omdat de horeca in zoveel opzichten zwaar is getroffen verwacht ik dat daar vrij snel weer het één en ander mogelijk zal zijn, en daar hoop ik ook echt op! Mensen staan te popelen om weer te feesten in 2021. Mensen hebben een uitlaatklep (en bier) nodig, dus gooi die tenten maar snel open!

Draaien

Het is inmiddels al bijna 9 maanden geleden dat ik mijn laatste corona proof feest heb gedraaid, daarnaast heb ik ook thuis te weinig gedraaid en niet heel veel mijn muziek bijgehouden. Ik ben benieuwd of ik nog hele avonden, of zelfs dagen van 9 uur zoals ik soms deed op festivals, kan vullen met mijn muziek. Weet ik al die nummers nog wel te vinden op mijn stick? Weet ik nog wat de hitjes zijn die het goed doen? Heb ik de nieuwe hitjes wel?

Eigenlijk is het gek dat je er zo aan gewend raakt om vaak op te treden, de zenuwen niet meer zo kent en er zo lekker in zit dat je het allemaal zo natuurlijk doet. Ik ben benieuwd hoe lang het duurt voor ik die draai weer heb gevonden na zo lang niet voor publiek op te treden.

Optreden

Mijn eerste boekingen staan er al in, dat zijn er drie op dit moment. De enige drie boekingen van een volle agenda die maar even naar dit jaar zijn verplaatst. Voor het zover is kruip ik nog een hoop mijn studio in om muziek te zoeken, te maken en lekker plaatjes te draaien! Weer even de feeling terug krijgen voor het zover is.

Maar goed voor het zover is eerst maar eens kijken wat er dit jaar allemaal gaat mogen, we weten het nu nog niet. Komende drie maanden zal het nog niet gebeuren, maar tegen de lente mag er vast weer wat. Laten we hoop houden en samen hier doorheen komen! Laten we elkaar helpen up-to-date te blijven met de muziek en mooie nieuwe dingen leren!

Wat denken jullie dat er dit jaar allemaal weer mag en kan? En hoe denk jij dat je eerste optreden komend jaar zal gaan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

TE KOOP

Wegens het verleggen van ambities en mooie NIEUWE PROJECTEN bied ik de website en/of domeinnamen te koop aan.


Domeinen: musicnation.nl, music-nation.nl en musicnation.be

€499


incl. website, website members, kvk bedrijfsnaam:

€999