IMG-20200517-WA0000

Coronaproof feest

Coronaproof feest

Klein maar fijn

Ik hoef je niet te vertellen dat Dj’s op dit moment weinig tot geen werk hebben. Ook ik zit de laatste 3 maanden ieder weekend thuis en kan ‘Ik hou van Holland’ inmiddels dromen, muziek herkennen gaat me goed af (2 punten). Alle boekingen waren afgezegd of verplaatst naar een nader te bepalen datum. Tot ik opeens een berichtje kreeg voor een boeking op 16 Mei, huh wat?! Coronaproof feest kan natuurlijk wel.

Nederland zit in lockdown en een bijeenkomst met meer dan 3 gasten is gathering (samenscholing). Ik las het bericht nog eens goed. De vrouw van deze man zou 50 worden en ze wilden dit heel graag vieren met hun twee beste vrienden. Er stond al bij dat dit dus zij zelf zijn +2 gasten +dj. Dit kan gewoon! Alles zou coronaproof zijn en ik hoefde me nergens zorgen over te maken.

Prijs

Het ding waar ik wel tegenaan liep is de prijs. Ik ben gewend prijzen te noemen voor bruiloften, festivals, events, beurzen waar ik marktconform kan handelen. Nu is het een feest voor vier man. Dit was lastig, maar na eerlijk aangeven dat het een zelfde prijs moest zijn als een feest voor 50 man was er niets aan de hand en waren we snel rond. Top! Ook voor een coronaproof feest hebben we een mooie set met mooie prijs kunnen noemen waar iedereen blij mee is

Intiem

Ik heb feesten voor 20 tot 4000 man gedraaid. Maar voor 4 man draaien is toch net weer een stapje verder. Zelfs als de kroeg leegliep op het eind van de avond waren er altijd nog meer dan 4 man. Heel veel intiemer dan dit gaat het niet worden. Bijna nooit heb ik nog last van zenuwen, maar er kroop toch iets op deze avond rond etenstijd. Voor een groep van 50 draai is er altijd wel iemand in het publiek die een nummer wat ik opzet leuk vind. Er is nooit een nummer wat niemand kan waarderen. Nu liggen die kansen toch wel iets hoger, ik moet ze goed gaan aanvoelen.

Eenmaal begonnen voelde ik een super fijne sfeer! Wat een fijne mensen en wat leuk om weer op te mogen treden. De mixes liepen lekker en we zijn begonnen met wat jaren 80 gezien de jarige 50 is geworden. Na heel wat dansen en een gezellige boel kon er wel een tandje bij. Lekker wat 90s house tracks op gezet en dat beviel goed. Af en toe terug naar wat meer elektronische jaren 80, jaren 90 en toen konden we wel wat house remixen draaien van klassiekers. De energie lekker hoog kunnen houden door de variatie en ups en downs.

Niks aan de hand

Uiteindelijk zijn we bijna 50 minuten langer door gegaan dan de geplande set van anderhalf uur. Heerlijk om weer te mogen draaien en geweldig publiek! Dank aan HJ productions voor het verzorgen van de apparatuur. Ook op de kleinste feestjes van groot belang dat dit gewoon op orde is en je een toffe professionele show hebt.

#staysafe

Zo blijkt maar weer dat je zelfs in deze coronatijd een coronaproof party kan houden. Ik ben absoluut voorstander van #staysafe en #stayhome, iets waar ik me ontzettend goed aan heb gehouden. Houdt het verantwoord en let op wat je doet, dan kan er nog best veel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

TE KOOP

Wegens het verleggen van ambities en mooie NIEUWE PROJECTEN bied ik de website en/of domeinnamen te koop aan.


Domeinen: musicnation.nl, music-nation.nl en musicnation.be

€499


incl. website, website members, kvk bedrijfsnaam:

€999