About

MUSIC NATION

In de coronatijd is het allemaal begonnen, gebrek aan optredens in de vorm van festival, bruiloft en in de cafés en er was ineens tijd over. De gehele coronaperiode afwachten en een handje ophouden voor de TOZO is niet iets wat ik wil, dus ben ik gaan nadenken en stukje bij beetje mijn missie en visie gaan uitdenken.

Mijn ervaring als DJ delen is één ding wat ik graag wilde doen dus ben ik een DJ cursus gaan opnemen. Daar hoort natuurlijk een website bij en bij die website hoort een community om elkaar verder te helpen. Zo kreeg het platform Music nation al wat meer vorm. 

Vervolgens ben ik gaan nadenken wat Music nation kan onderscheiden van andere DJ scholen en DJ cursussen. Datgene wat dat kan doen zijn anderen! Door Pro’s op de website hun cursussen en diensten aan te laten bieden krijg je een compleet andere vorm dan de andere DJ scholen en cursussen. Zo is stukje bij beetje Music nation in de huidige vorm ontstaan.

Doel

Het doel van Music nation is om een compleet platform neer te zetten. Dit platform bevat niet alleen een enorme DJ community met fora, nieuws artikelen, muziek en social profiel maar meer dan dat.

Het platform biedt een compleet overzicht van waar in Nederland de DJ scholen te vinden zijn en in de website zelf kun je online cursussen en masterclasses volgen van onze pro’s. De pro’s kunnen naast online cursussen ook real life cursussen verkopen en bijvoorbeeld sample packs, midi files, VST setfiles en andere producten en diensten. De pro’s kunnen hun eigen shop bouwen en vullen en als promotie nieuwsartikelen plaatsen.

Zo ontstaat er een enorm platform waarin iedere pro ook weer een andere pro verder helpt en waarop we samen de gehele community kunnen bereiken.

Geschiedenis

Music nation is niet altijd een DJ cursus, DJ bootcamp en DJ community geweest. Het begon allemaal als een uit de hand gelopen hobby, verzamelen van discolampen en onze slaapkamers ombouwen tot discotheek. Wij gingen ons maar verhuren als drive-in show, dit was in 2001. Na jarenlang met de drive-in show te hebben opgetreden en al het geld terug te stoppen in apparatuur zijn we toen uitgegroeid tot professioneel licht en geluid verhuur bedrijf.

Music Nation bestaat niet meer als licht en geluid bedrijf, onze prioriteiten zijn verschoven en er was geen tijd meer voor. In 2016 is Music nation gestopt als drive-in show en licht geluid verhuur bedrijf. In 2020 is de naam Music nation onderdeel geworden van TE Productdevelopment.

DJ Tom’E

Dat is nog niet alles, ik (Tommy) werd steeds meer gevraagd om als DJ te komen optreden. Dit ben ik sinds 2005 gaan doen onder de naam DJ Tom’E. Dit doe ik nog steeds! Het begon in de kleine lokale poppodia en kroegen, daarna kwamen de clubs en vervolgens zelfs buitenlandse clubs. Vandaag de dag draai ik nog steeds van bruiloft tot festival. Naast Tom’E heb ik nu ook een house artiestennaam: Edelhouse.

TE KOOP

Wegens het verleggen van ambities en mooie NIEUWE PROJECTEN bied ik de website en/of domeinnamen te koop aan.


Domeinen: musicnation.nl, music-nation.nl en musicnation.be

€499


incl. website, website members, kvk bedrijfsnaam:

€999